Angående affisch och biljetter

Det är mindre en månad kvar nu. Det är galet mycket att göra, vi springer runt som små vesslor! Dagen är snart kommen. Klädlagren hos våra seconhandbutiker börjar blir välfyllda. Några outfits har redan provats ut! Inspirationen ligger på topp. Det är hur kul som helst att plocka ut alla kläder och fina är de också.

Idag har våran affisch skickats iväg till tryckeriet.
Designen är gjord av Annie Palmgren, en supersnäll tjej, och vi är helnöjda. Den är jättefin. Inom kort kommer den att ligga i våra händer för att sedan sättas upp lite här och var i staden. Den kommer självfallet att finnas på skolorna, så håll utkik! :)

Vi bjuder på en tjuvtitt:

 


Biljetterna är nu klara för tryckning också. Imorgon trycks de och i början av nästa vecka släpps de. Kom ihåg: Biljettsläpp till veckan! Mer information om detta kommer så fort vi har biljetterna i händerna och är redo för försäljning.


Next up!: Biljettsläpp


MIUN

Den 8:e Mars kommer FSAA att ha bokbord tillsammans med Röda Korset på MUIN i Sundsvall. Där vi ska ha lite småtävlingar, där priset är biljetter till visningen! Vi kommer att finnas där mellan 11.30-16.00 så kom gärna förbi. är nu sugna på att köpa biljetter då så är det bara att komma förbi, vi finns där med biljetter till hands.

Hoppas vi ses där!

Biljetterna har inte släppts än, men idag så blev de klar för tryckning. Vi beräknar med försäljning inom kort.



Just nu..

..så jobbar vi häcken av oss för att få biljetter och affisch klara till slutet av månaden. Vi har kontaktat en tjej som är superduktig på det där med grafisk design och så, så hon kommer att hjälpa oss.

Biljetter trycks inom kort, vi ska bara iväg och välja papper och färg. Sedan finns de tillgängliga för försäljning. De kommer att säljas på Röda Korset och hos Viktoria Möller, Sara Olsson och Johanna Widén på Hedbergska som kontaktpersoner, så det är bara att maila oss om du är intresserad av biljetter och inte kan ta dig till Röda Korsets KUPA i stan, som ligger gatan ovanför Coffee house krykogatan 27!



Cheap Monday 2010

Don't forget it!

Tänk vad man kan må bra av lite sol! Idag lyser den stark. Vi i FSAA är laddade för en ny dag fylld med projektjobb! :)

Tänkte bara slänga in en påminnelse till alla våra snygga modeller:
Kom ihåg mötet idag. Klockan 15:00 på Röda Korsets Kupa i stan.
Alla måste komma!

Fika bjuds det på också. I Saras lägenhet luktar det galet gott just nu, mmmmm.
Vi ses om någon timme modelzz!



Bild.


Update!

Åh vad härligt med lite sol, vi blir mer och mer peppade och snart är smäller det för Fashion Show Against Aids!

-Igår pratade Viktoria med Erika som ska hjälpa till med sminkningen, vi kom fram till ett möte efter modellträffen på lördag. Där kommer det att planeras hur stylingen ska se ut och hur modellerna ska sminkas. Med sig kommer Erika ha tre kollegor som kommer att hjälpa till. Stort tack till henne!

-Vi har en hel del nya sponsorer på G vi pratar 5-6 stycken som kommer att vara till STOR hjälp. Vi blir så glada att alla är positiva till vår idé och ställer upp.

- Vi har också fått besked om Kenya, hur och var vi skickar pengarna. Mer om det kommer!

- Vi planerar ett kommande möta med Tina Johansson som har inspirerat oss otroligt mycket, och kanske är lite den avgörande faktorn till att vi faktiskt valde att donera pengarna till just Aids och Hiv-drabbade barn.

Next UP!: Modellträff



100205



Bild: Dagbladet

Igår fick vi, som sagt, besök av Dagbladet. Vi hade en trevlig stund på Rödet Korset och vår pratstund resulterade i ett bra sammansatt repotage. Vi fotade ute på gatan och av en händelse råkade Margaretha, vår kära mentor, komma gåendes förbi. Vilket sammanträffande!

Nu tycker vi att ni ska ta er en titt på artikeln, READ IT :) 
http://dagbladet.se/stil/1.1784743 

Håll även utkik i dagens tidning (Dagbladet)!
 


Tidigare idag...

Lite såhär såg det ut när dagbladet kom och hälsade på oss tidigare idag. De var riktigt trevliga och nu hoppas vi på ett fint repotage om oss i fredagens tidning under titeln "Stil" :)

Annars har vi plockat mer kläder till visningen och vi börjar närma oss. I slutet av månaden kommer ni kunna köpa biljetter! :)




Guess what?

Idag fick vi sponsor på biljetter och vi ska förhoppningsvis i slutet av denna månad börja sälja biljetter till Fashion Show Against Aids! Vi säger till så fort de finns ute på marknaden.

I morgon är det "the big day" som egentligen skulle vara i måndags. I morgon ska vi träffa en person som själv kontaktade oss och kommer att vara till stor hjälp med en del av projektet. I morgon ska vi försöka ta lite bilder under jobbdagen, så får vi se hur det artar sig! :)



Denna vecka inspireras vi!

Stockholm Fashion Week är igång, vi håller ögonen på våra svenska desginers som kommit fram mer och mer senaste åren, riktigt kul!

Samtidigt så plockar vi mer kläder till visningen, vi har fått in en del riktigt läckra plagg nu och det känns toppen verkligen!

Vi har också fått mail inströmmande om erbjudande av samarbete och lite erbjudande vilket vi är superglada över. Vi har också valt att söka stipendium där vårt projektarbete passar väldigt bra in, den ska in i mars så det gäller för oss att ligga i nu!

Annars gick mötet på Stadshuset jättebra, vi insåg nu hur bra spegelsalen är. Vi skulle aldrig hitta en bättre lokal! Vi har också valt att gjort en del ändringar angående tider och priser på visningen, mer om det kommer!



RSS 2.0