TUMMENUPPFÖR

Det finns ingen tvekan om att vi är laddade inför detta! Vi fixar och trixar ständigt. Nya idéer, planer och personer som vill hjälpa till (som modell eller backstagearbetare) för arbetet framåt. Även alla sponsorer som gör detta möjligt. Vi blir jätteglada över att höra alla kommentarer som dyker upp när vår modevisning kommer på tal! Detta håller på inspiration på topp. Positiv feedback är viktigt.

Vårt huvudsyfte är att samla in pengar till välgörenhet. Att kunna hjälpa människor som är sjuka och visa att vi bryr oss. Hiv/Aids är en tragisk sjukdom och vi vill göra vad vi kan för att hjälpa. Vi kan inte göra underverk men vi vet att vi kan hjälpa dessa människor att ta ett steg till ett bättre liv. Man mår själv bra av att veta att man gör en god gärning också!

Att kläderna som ska visas kommer att vara second hand känns helt rätt. Känslan av att kliva in i en affär fylld med kläder, skor, smycken, jackor (m.m) är något vi älskar. Vi tycker att Sundsvall har ett bra utbud när det gäller second hand-affärer. Tänk ett steg längre. Alla dessa kläder har tillhört någon annan innan. Det är intressant om man tänker efter. De har en historia bakom sig, istället för att komma direkt från en fabrik tillsammans med tusentals andra likadana plagg. När man väl kommer till kassan och betalar så inser man att man faktiskt hjälper behövande genom att ta hem ett nytt plagg till garderoben. Hur bra känns inte det? :)

Vi är tre tjejer som verkligen brinner för det här. Att ha så roligt som vi har under arbetets gång samtidigt som vi vet att vi gör en bra sak känns super!


Tummen upp för positiv feedback, goda gärningar och second hand.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0