Välkommen!




foto:länk

Hej Allihopa!

Äntligen har vårat projekt kommit igång på riktigt. Sedan i våras har idéerna flödat och nu känns de så kul att stolt kunna öppna en blogg, som är ett stort bevis på framsteg. Vi är tre tjejer som läser sista året Samhälle vid Gustav Adolfskolan (GA) i Sundsvall. Vi har en kurs hela året som är Projektarbete, där man får i princip göra vad man vill, men på något sätt knyta det till programmet man läser. Vi tjejer som håller i projektet heter Viktoria, Sara och Johanna. Vi är väldigt modeintresserade oftast dras till modesidan i aftonbladet, eller föredrar att sitta på ett utekafé för att kunna titta och inspireras av folk på gatan.

Från våra intressen kom idén att göra en modevisning. Kläderna vi visar är allt Second hand från Secondhandbutiker i Sundsvall. Second hand valde vi för att vi vill få folk att tänka om, vara miljömedvetna och främst tycker vi att det är där man hittar alla guldkorn! Pengarna som vi får in under modevisningen kommer vi att skänka genom Röda Korset till Aids och Hiv-drabbade barn i Afrika (ev. Kibera). Aids är något som många blundar för just för att det inte är så vanligt just här i sverige. Därför vill vi uppmärksamma detta och hälpa främst barn och kvinnor som lever i dessa förhålllanden.

Modevisningen kommer att hålla till i Spegelsalen vi Stadshuset den 21:a Mars, då det troligen kommer att vara två visningar. Just nu är vi ute på jakt efter modeller och kommer redan i december att börja gallra ur med vårkläderna vi ska visa i Mars.

Detta var lite om hur långt vi kommit och hoppas att ni vill följa med oss under projektets gång.

Tack.

Kommentarer
Postat av: Helena

Om ni ger mig tydliga idéer på hur ni vill att bloggen ska se ut så ska jag nog kunna fixa det ganska snart. Ju tydligare ni är desto lättare blir det för mig :) Sen ska jag göra mitt bästa!

2009-11-25 @ 20:20:18
URL: http://mildaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0