80 dagar

Rubirken säger det mesta. Det börjar närma sig nu!

Gissa om vi är laddade? Den 21 mars smäller det, FASHION SHOW AGAINST AIDS i Spegelsalen, Stadshuset.


Från vänster: Sara Olsson, Viktoria Möller, Johanna Widén = Fashion Show Against AIDS tjejerna
Foto: http://mahuldan.blogg.se

Med oss, med vårkläder, inspiration och insamling till ett gott ändamål. Genom att stödja våran idé, ha roligt och ta del av vår modevisning kommer goda gärning göras! Pengar kommer att samlas in och skickas iväg. Vi tror det kommer att bli hur bra som helst. 

Schemat ser fullt ut framöver, då det är väldigt mycket som ska ordnas. Men vi ligger bra till måste vi påstå. Ljud och ljus är pågång, sponsorer, Kibera är några delarna som vi gick igenom starkt förra veckan. Dessa delar kan inom kort markeras som klara på listan. Pusselbitar börjar falla på plats. Och inte tala om kläderna! På Röda Korset finns en hel del plagg undanlagda, på Myrorna har vi ett ställ och listor och senast förra veckan var på Återkommande Mode. HJÄLP, vilket underbart lager de har där, måste bara säga det. Fullproppat med kläder överallt. Det är guldvärt att vi får vara där inne och rota! We love it.

Imorgon är det dags för möte med Stadshuset. Vi ska prata med vår kontaktperson, Agneta, och gå igenom lokalen vilket är Spegelsalen. Vi är oerhört tacksamma över att vi får använda en sådan klockren lokal, tack! Vi ska titta vilka material som fattas, kolla stolar, utrymme, backstage, catwalk, ljudanläggning och så vidare.
 
Vi måste också ringa några samtal! Hålla koll på läget liksom. Det är mycket som händer nu. Några mail ska skickas iväg. Just det! Vi har blivit kontaktade av en intressant person. Vi berättar mer senare när det är aktuellt... 

Om tiden räcker till så kommer vi nog att smita in på någon av Second Hand butikerna och leta kläder. Alla borde inse att Sundsvalls Second Hand utbud faktiskt är grymt! :)

Modellerna kommer inom kort kontaktas för informationsträff. Vi ska samla ihop hela gänget för att prata, fika och fota lite inför hår och make up. Datum och plats är satta nu, så det är bara för oss att skicka iväg några mail och eventuellt sms.

Vi sliter som smådjur men, iiiiih, vad vi har roligt när vi jobbar med det här!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0